SGVInforma


Seleccionar secció:   Tot el centre   Infantil   Primària   ESO   Batxillerat   CFGM   CFGS


27 Activitats previstes pel curs 2018-19
Batxillerat02-10-18Reunions d'inici de curs


S'inicia el curs 2018 - 2019 amb les reunions mares i pares. Primer a la sala d'actes del col·legi i després per classes, s'informarà de les característiques principals d'aquest curs a la nostra etapa.

Batxillerat  
Tutoria  08-10-18Més informació

Visita a Empúries


Els alumnes de 1r BAT Humanitats visitaran les conegudes ruïnes greco-romanes per tal de descobrir el jaciment tot aprenent i gaudint d'aquest entorn únic.

Batxillerat  
Llatí  
Sortida cultural  
Aprendre fent  


08-10-18Per què els ossos són durs?


Els alumnes de 1r de Batxillerat ens ajudaran, als alumnes de 3r de Primària, a descobrir el per què els ossos són durs. Necessitarem un os de pollastre, aprenem experimentant i... visitarem el laboratori del col·legi!

CM Primària  Batxillerat  
Ciències naturals  Activitats en el medi natural  
Laboratori  Projecte  
Aprendre fent  


25-10-18Més informació

Programa Cine-Tren a Sitges


Tots els alumnes de Batxillerat participaran en una matinal de cinema gaudint de la pel·lícula "La librería" d'Isabel Coixet. 

Un homenatge als llibres i a la lectura en un ambient realment commovedor.

Batxillerat  
Pla lector  
Sortida cultural  


22-11-18Exàmens 1a avaluació


Del 22 al 27 de novembre els alumnes de Batxillerat realitzaran les proves escrites corresponents als exàmens finals de trimestre. Bona sort!

Batxillerat  


Aprendre fent  Pensament crític  


05-12-18Més informació

Taller de Bioinformàtica


En l’era post-genòmica que estem vivint, les eines bioinformàtiques han esdevingut imprescindibles en moltes àrees de la biologia. L’objectiu d’aquest curs és acostar els estudiants de batxillerat a la bioinformàtica, tot mostrant de forma pràctica eines bioinformàtiques molt bàsiques i la seva aplicació en diferents problemes biològics.

Batxillerat  
Ciències naturals  
Sortida cultural  
Aprendre fent  Estimulació primerenca  Pensament crític  


05-12-18Més informació

Ciència i Tecnologia al Parc d'Atraccions del Tibidabo


Els alumnes d'àmbit tecnològic de 1r i 2n de Batxillerat realitzaran una activitat didàctica al parc d'atraccions del Tibidabo, que es converteix en una eina pedagògica per explicar conceptes de Física i Tecnologia. És obvi que la diversió també acompanyarà els alumnes durant l'activitat.

Batxillerat  
Ciències naturals  Tecnologia  
Sortida cultural  
Aprendre fent  


05-12-18Visita a RTVE


La visita que realitzaran els alumnes de 2n BAT HCS fa un recorregut per la història i les instal·lacions del centre de RTVE a Sant Cugat del Vallès, com ara la redacció d’informatius, platós, controls de realització, d’il·luminació, de so i d’altres dependències. S'explica el procés de creació d’un producte audiovisual i les funcions professionals de les persones que hi treballen.

Batxillerat  
Tutoria  
Sortida cultural  


18-12-18Viatge final d'etapa


Del 18 al 21 de desembre els alumnes de 2n BAT realitzaran el seu viatge final d'etapa a la destinació acordada. Convivència, pràctica d'idiomes, intel·ligència interpersonal i ... cultura i diversió en només quatre dies!

Batxillerat  
Escola multilíngüe  Tutoria  
Viatge fi etapa  
Intel·ligències múltiples  


11-01-19Lliurament de Treballs de Recerca


Els alumnes que cursen 2n de Batxillerat lliuraran el seu treball als seus tutors de recerca al llarg del matí. Ara només quedarà l'exposició oral d'aquesta investigació.

Batxillerat  
Totes les matèries  

Aprendre fent  Intel·ligències múltiples  Pensament crític  


18-01-19Més informació

Fem Química al laboratori - UB


Els alumnes de l'assignatura de Química de 1r BAT participen a les jornades per a Secundària realitzant pràctiques de laboratori amb professors universitaris a les instal·lacions de la Universitat de Barcelona.

Batxillerat  
Ciències naturals  
Laboratori  
Aprendre fent  


24-01-19Visita al Parlament de Catalunya i a la Borsa de Barcelona


Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l'àmbit de les Ciències Socials visitaran el Parlament de Catalunya i presenciaran l'activitat del matí a la Borsa de Barcelona com a complement de la seva formació.

Batxillerat  
Ciències socials  Economia  
Sortida cultural  
Aprendre fent  Pensament crític  


24-01-19Visita a la Biblioteca de Lletres - UB


Els alumnes de 1r i de 2n del Batxillerat de l'àmbit de les Humanitats visitaran la Biblioteca de Lletres de la Universitat de Barcelona per tal d'aprendre quines són les funcions d'una biblioteca universitària, el seu funcionament i les seves principals contribucions al món de la cultura.

Batxillerat  
Filosofia  Llatí  Llengua anglesa  Llengua castellana  Llengua catalana  
Sortida cultural  
Aprendre fent  Intel·ligències múltiples  Pensament crític  


25-01-19Més informació

Experiments de Física - UB


Els alumnes de l'assignatura de Física de 2n BAT realitzaran una sèrie d'experiments innovadors i suggerents relacionats amb les noves tecnologies i materials a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona i amb professors universitaris.

Batxillerat  
Ciències naturals  
Laboratori  
Aprendre fent  


12-02-19Jornada d'Orientació: "Construeix el teu futur"


Els nostres alumnes de 2n de Batxillerat participaran en aquesta Jornada d'Orientació Professional. En aquesta jornada es troben uns 400 alumnes, els quals, la majoria encara no tenen gaire clar quin serà el seu futur professional. Amb aquesta acció es pretén que els i les joves coneguin diferents experiències tant d'empreses com de joves universitaris/es.

Batxillerat  
Tutoria  
Orientació acadèmica-professional  


01-03-19Carnaval


El Carnaval és una manifestació de la cultura popular, arralada en el nostre imaginari individual i col·lectiu. Durant aquesta jornada es transforma el context del col·legi amb creativitat, alegria i color. Desfilades de disfresses, actuacions i humor, molt bon humor. Tots a les ordres del Rei Carnestoltes, és clar.

Tot el Centre  
07-03-19Exàmens 2ª avaluació


Del 7 al 12 de març els alumnes de Batxillerat realitzaran els exàmens corresponents al segon trimestre del curs. Bona sort!

Batxillerat  


Aprendre fent  


13-03-19Fent cartografia


A partir d'un treball de camp en què es faran servir equips topogràfics i GPS, s'obtindran dades suficients per elaborar un pla topogràfic. Prèviament, els alumnes han d'haver treballat el concepte d'escala i de corba de nivell, així com també la representació gràfica d'elements rectilinis i no rectilinis.

Batxillerat  
Matemàtiques  Tutoria  
Sortida cultural  
Aprendre fent  Intel·ligències múltiples  


13-03-19Taller "Salvant vides"


Els alumnes de 1r de Batxillerat Ciències participaran en una activitat per adquirir els coneixements necessaris per actuar davant d’una aturada cardiorespiratòria. Saber què és el PAS i com aplicar-lo. Reconèixer i saber actuar en una situació d’emergència.

Batxillerat  
Tutoria  
Sortida cultural  
Aprendre fent  


13-03-19Loving Vincent


Els alumnes de 2n de Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials assistiran al cinema El Retiro de Sitges a gaudir de la pel·lícula "Loving Vincent", la qual ens explica els fets al voltant de la mort d'un dels artistes més famosos del món, en Vincent Van Gogh.

Batxillerat  
Tutoria  
Sortida cultural  
Intel·ligències múltiples  


07-04-19Estada lingüística a Escòcia


Del 7 al 12 d'abril es programa una estada lingüística a Escòcia destinada als alumnes de 1r de Batxillerat, que s'allotjaran amb famílies d'Edimburg i realitzaran una veritable immersió en llengua anglesa.

Batxillerat  
Llengua anglesa  Tutoria  
Sortida cultural  
Aprendre fent  Intel·ligències múltiples  


09-05-19Exàmens 3ª avaluació 2n BAT


Del 9 al 14 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat realitzaran els exàmens corresponents al tercer trimestre. Bona sort!

Batxillerat  
Tutoria  

Aprendre fent  


16-05-19Exàmens de l'avaluació ordinària


Del 16 al 21 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat realitzaran els exàmens corresponents a l'avaluació ordinària. Bona sort!

Batxillerat  


Aprendre fent  


23-05-19Comiat dels alumnes de 2n de Batxillerat


Al vespre començarà l'acte de comiat de la promoció d'alumnes de 2n de Batxillerat que el curs vinent seguiran camins diferents. La vida és així, plena principis i de finals, que alhora són principis d'una altra cosa, i així un va creixent i madurant. Aquesta ocasió la preparem per a tots aquells alumnes que tanquen, no només un curs, sinó una etapa.

Tot el Centre  Batxillerat  
03-06-19Exàmens 3ª avaluació 1r BAT


Del 3 al 7 de juny els alumnes de 1r de Batxillerat realitzaran els exàmens corresponents al tercer trimestre. Bona sort!

Batxillerat  


Aprendre fent  


13-06-19Exàmens de l'avaluació ordinària


Del 13 al 18 de juny els alumnes de 1r de Batxillerat realitzaran els exàmens corresponents a l'avaluació ordinària. Bona sort!

Batxillerat  


Aprendre fent  


13-06-19Exàmens de l'avaluació extraordinària


Del 13 al 18 de juny els alumnes de 2n de Batxillerat realitzaran els exàmens corresponents a l'avaluació extraordinària. Bona sort!

Batxillerat  


Aprendre fent