Benvinguda

Benvolgudes famílies:

El col·legi Sant Gabriel de Viladecans és un centre d’ensenyament, d’iniciativa privada, creat i dirigit per la Congregació Religiosa Germans de Sant Gabriel.

És una escola cristiana: el model d’educació integral està descrit en el document que expressa el Caràcter Propi del centre i en el Projecte Educatiu Institucional. La proposta religiosa té el caràcter d’un oferiment respectuós envers la llibertat de tots els pares, alumnes i mestres.

Ens complau obrir les portes del nostre Col·legi i convidar a tothom a conèixer tant les seves instal·lacions com els serveis educatius que oferim. La nostra trajectòria a l’àmbit de l’ensenyament ha format part de la vida de moltes famílies que han donat crèdit al nostre Projecte educatiu. S’insereix en la realitat sòcio-cultural de Catalunya amb compromís de servei a les famílies i amb la voluntat d’introduir noves metodologies pedagògiques que facilitin l’adaptació de l’alumnat als reptes que demana la societat del segle XXI. La llengua vehicular d’aprenentatge en l’ensenyament és el català. Som una escola oberta a tothom sense cap mena de discriminació.

L’esforç del nostre equip, format per excel·lents professionals, ens ha fet complir amb la missió encomanada pels pares i mares que han volgut donar als seus fills i filles una educació de qualitat i un acompanyament a totes les etapes educatives que s’imparteixen a l’escola.

Accediu al col·legi i compartim un camí ple d’emocions al servei dels infants i dels joves, preferentment, i de tota la resta de la comunitat educativa.

Cordialment,

Francesc Serra Gené
Representant de la Titularitat

Back to top