Pla lector

El Pla Lector de Centre té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través de la millora de la comprensió lectora. Tenim el repte de garantir que tot l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un bon nivell de competència lectora que els asseguri al llarg de la vida el seu desenvolupament educatiu, personal i social Treballem de forma lúdica i amena el gust per la lectura dissenyant i impulsant activitats de promoció lectora i escriptora oferint la participació a tota la comunitat educativa.

El gust per la lectura

Es potencia el gust per la lectura dedicant una estona cada dia a llegir el llibre que més els agradi.

Tardes de conte

Tardes de conte és una experiència de narració de contes interetapes ideada per Incrementar el gust per la lectura i les narracions. Els alumnes de Batxillerat. des del  marc de la matèria de Llengua i Literatura Catalana, fan l’acompanyament lector a  l’alumnat de Cicle Inicial d’Educació Primària. És una activitat voluntària i de servei. Té per objectiu  desenvolupar la competència comunicativa i lingüística (comprensió i expressió oral),  practicar hàbits d’atenció i escolta atenta i desenvolupar l’hàbit lector i la competència lectora.

La maleta viatgera

A infantil compartim lectures a través de la maleta viatgera i s’inicia el préstec de contes i llibres.

Concursos

Participem en concursos que tenen per objectiu incentivar la lectura entre els nois i noies, com la Lliga de llibres i el Concurs de Lectura en veu alta. (enllaços)

El club de lectura

Projecte adreçat a alumnes de 4rt ESO, Batxillerat, CF i professorat. L’objectiu d’aquests projecte, no només és el de fomentar l’hàbit lector, sinó també potenciar el diàleg, la conversa, l’intercanvi d’idees a partir del llibre escollit i crear un punt de trobada per a persones interessades en la lectura.

Animació lectora

És un espai de la pàgina web on trobareu un llistat de llibres recomanats per a cada franja d’edat en català ,castellà i anglès. Podeu accedir-hi clicant la pestanya de cada etapa educativa d’Animació Lectora.
Us convidem a fer un cop d’ull al llistat de llibres recomanats que hem preparat.
N’hi ha per a totes les edats. Podeu accedir-hi clicant la pestanya de cada etapa educativa d’Animació Lectora.

Back to top